Chefünk ezen a héten sem kíméli az ízlelőbimbókat! Vad, merész és igazán finom levesekkel várunk titeket, amiktől biztosan eldobjátok a….– na biztos nem a kanalat! :-)

Először is:

Chilis kukorica krémleves pirított garnélával

Salotta hagymát, angol zellert, kukoricát vajon és olívaolajon lepirítunk, ezt zöldség alaplével felfőzzük, majd krémlevesekhez híven átturmixoljuk, illetve átpasszírozzuk. Mézzel bolondítjuk meg, amivel harmóniába hozzuk az ízeket, majd vajjal kissé krémessé varázsoljuk. Tálaláskor pirított garnéla kerül rá, amit chilivel és mézzel fűszerezünk és édesítünk!

Na ilyet még tuti nem kóstoltatok! Ne hagyjátok ki!

Eheti kínálatunkból sem hiányozhat az édes élvezet! Most azonban nem egy szokványos krémlevessel rukkoltunk elő, hanem egy igazi különlegességgel!

Görögdinnye eszencia

A görögdinnyét korianderrel, cukorral és minimális sóval összeturmixoljuk, majd tiszta vászonkendőn átcsepegtetjük. Az így kinyert eszencia kerül a tányérotokra, amit friss gyümölcsökkel tálalunk!

Igazi nyári finomság!

Jó étvágyat kívánunk hozzá!